Jdi na obsah Jdi na menu
 


Lidi!!!!

15. 3. 2010

23.02.2009

Věci jsou neuvěřitelné! Četli jste někdo knihu Andělé v hvězdných lodích od Eufemie de Buona? Tvrdí se tam, že andělé k nám můžou z vysokých dimenzí sestupovat přímo na zem podobně jako mimozemšťané. No tak potom, co jsem si to přečetla, bloumala jsem chvilku i na jiných stránkách, včetně těch o Aštarovi. NO a tam se taky tvrdí, že kromě jeho jednotek je tady kolem Země i dost lodí v čele s Ježíšem.

A ejhle, co se dělo dál. Jak jsem se o tom informovala a podobně, telepaticky jsem se současně napojovala i na Rafaela i na Elofera a myslím, že i na Ježíše. A co se nestalo ne?

Dneska jsem se vzbudila  o půl pátý a normálně mi v hlavě úplně hučelo a tělo mi tak vybrovalo, až mě z toho začínalo bolet břicho. Já jsem se nikdy v životě nemodlila takovým tím biblickým způsobem, ale najednou mi v hlavě začalo plynule procházet:

Zdrávas Maria, bolestiplná... Otče náš, jenž jsi na nebesích...

Mno já takový věci nemám ráda, protože jediný, od koho jsem to kdy slyšela byli faráři v kostele a ve filmech a ti mají tolik másla na hlavě, že mě to prostě štve. Jenže dneska to bylo prostě jiné, slyšela jsem hromadu hlasů, které to opakovaly.

No a najednou prostě se mi s energetickým polem těla a zvlášt s myslí děly divné věci. Úplně jako by mě to vytahovalo z těla. A v hlavě mi hučelo jako v úlu. Hlavně ta modlitba k Marii byla tak silná, že jsem to nemohla vydržet. Jako by mě ty energie válcovaly.

Natáhla jsem myšlenky k andělům a hle, co jsem nezjistila.

Oni se za nás každý den modlí. Jejích lodě jsou rozprostřeny po prostoru kolem Země a normálně se tam i na svých planetách kdekoli v Universu za nás modlí!!! To právě ta jejích modlitba nám dodává všechny ty energie, které vymývají starou temnotu a nešváry Země! Žádná galaktická nevím cosi a žádné mystické světlo, to jsou jejích modlitby, které k nám vysílají tolik andělského světla, že to až nemůžeme vstřebat.

Ty říkanky, jako "Zdrávas" a "Otčenáš" nejsou určeny proto, aby se jimi lidé káli a trestali sami sebe tím, že klečí na kolenou, až je mají otlačená. Ne! Oni to používají jako magickou formuli andělských magií, tak aby se mohli všichni navzájem sesynchronizovat a aby jejích energie k nám šly jednotným tokem, který je pak tím ještě silnější.

Neustále také opakovali jedno tajemné slovo, ale bylo to tak opravdu jako magická formule, že už si ho nepamatuju. No byla jsem napůl mimo sebe, úplně jako by pryč ze svý vlastní hlavy. No a to slovo znamenalo "MÍR" a bylo to to nejčastější, co z nich vycházelo.

Takže si to vemte, oni prostě ať jsou jakkoli vyspělí, skvělí a mohli by se starat jen o sebe, se za nás každý den a každou noc modlí, aby nám natloukli trochu rozumu do těch našich hlav a lásky do našich srdcí a my jako ty největší skety ještě často tvrdíme, že vůbec neexistují!!

No to jako jistě chápete, že to dost zaráží... přinejmenším.

Tak oni se neustále modlí za Náš mír a my mezi sebou pořád bojujeme a dokonce si i myslíme často, že je to správný nebo co!!! Není snad čas, abychom už konečně převzali zodpovědnost za naše vlastní životy a za situaci na Zemi?

Mě samotnou tak vyexcitovali, že jsem se začala brzy modlit elohimsky, a to přímo tím svým prastarým jazykem, co umím. A hle, co nebylo. Otevřela se nebesa... Hehe! No kolem Země se otevřel časoprostor a odtud z vyšších dimenzí začaly k zemi proudit paprsky o vyšších frekvencí. Zavinovaly se kolem Země a sesynchronizovaly se s ní. Myslím, že to ještě chvilku trvat bude, ale je to OK.

No a pak když mé vlastní kouzlo jako by skončilo, jsem viděla i přímo skoro fyzicky, jak celé pásy a roviny andělského a Mariina světla z těch jejích modliteb k nám proudí. Normálně je to úplně neuvěřitelné!!

Andělé nejsou žádné mystické bytosti, nejsou to žádné vzdálené entity, které nelze pochopit. Kde pak!! Jsou tam, v cestách duší, ale zároveň jsou i tady, s námi... nám přímo pod nosem!!!

A víte, co je nejlepší?Oni jsou doopravdy našimi bratry!! No vysvětlím to podrobněji později, až se mi povede shromáždit i jejích svědectví, ale ted jen předešlu, že samotný Aštar v jednom ze svých kontaktů s lidmi řekl, že lidé jsou stvořeni z DNA Eviných draků (Teda on je pojmenoval jinak, ale to je tím, že vůči nim chová antipatie a to možná i ne malé), potom jeho vlastních lidí, jeho rasy (čemuž bych věřila, páč oni mají s námi stejné opičí předky) a pak Adamových nebešťanů (jeho Elohimů!!!!!).

Takže žádná super mystika, žádné náboženské naparování kněží a podobně. My v sobě máme jejích světlo, jejích duše i DNA všech ras, které podléhají jejích vedení a vlivu a které vlastně vznikly z nich samotných. (třeba já mám DNA od Camaelovců... stříbrná pokožka, bílý vlasy, hrozně vysocí a bojovní) Proto i my jsme vznikli z nich samotných!! My jsme andělé!! A už bychom konečně se mohli přestat chovat jako puberťáci a poslouchat svý srdce. Což je teď dost hrubě řečeno a omlouvám se, pokud jsem se někoho dotkla, ale chápu, že každý z nás má svou vlastní cestu. Jenže důležité je, vydat se po ní a začít naslouchat a věřit!

Já jsem kdysi začala s tím, že jsem prostě poslechla hlas svýho srdce a svýho podvědomí a ten mi napověděl, začít se zajímat o andělské otázky... a hle! Slyším jejích modlitby ve své hlavě. Jejích myšlenky se často prolínají s mými a vím, že už brzy se spolu setkáme a že to bude nádherný zážitek. Ale nechtěla bych u toho být sama. Zachraňovat jen sama sebe a držet si jejích přítomnost jen sama pro sebe, to pro mě nemá smysl. Chci tam jít s vámi. Chci, abyste byli se mnou, až k nám sestoupí z nebe. V Bibli nejsou psané žádné metafory, jsou tam zaznamenané skutečné události.

Oni k nám opravdu sestupují z Nebes, já jsem jedním z nich, prostě to mám v srdci. Tak pojďte se mnou. Nechci být sama, kdo vystoupí do nebeských výšin. Co se mě týká, tak já už tam jsem ,jen to nechat přejít do fyzické reality, to je vše. Ale chci tam být s vámi, protože tak je to dobře, tak je to správné, protože ne nadarmo odmítla jsem Aštarovu nabídku, aby mě přijal mezi svými lidmi a vzal mě tam ze Země. Později potom, co jsem jeho nabídku odmítla jsem si zažila mnoho bolesti a slz a zklamání, pořád mám problém věřit vám všem, jako bych stále tím vším trpěla. No někteří jedinci se na mě svým zlem dost podepsali. Ale vím, že to má smysl. Zodpovědná jsem si za to jen já sama! Vím, že to tak chci!!

Čeká na nás tolik neuvěřitelných věcí, že si to ani neumíme představit. Tak otevřte svá srdce a nechte jejích modlitby, aby k vám sestoupili níž. Já vím, že to cítíte. Každý člověk, co tu je, tu není náhodou. Já vím, že v sobě máte slzy andělů, i jejích světlo. Já vím, že je to váš vlastní jas!!!!! Tak pojďte se mnou, ne svým krokem, ne svým egem falešně hlásající lež a překrucující Boží pravdu. Ale svým srdcem, svým nejzazším nitrem svou duší a svým hlasem též. Milujte, protože láska andělů je to, co nás chrání a pozvedá nás výš. Tak připojte svoji vlastní lásku k ní. Vím, že ji máte v sobě hromadu.

Jednoho dne vystoupíme na Nebesa!

Jest!!! :-)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

reakce na článek

Kalypta,5. 2. 2013 8:36

Ahoj lidičky. Knihy od D. M. Ruize, D. Cooper, B. Marciniak apod. jsou úžasné a zamyšlení hodné. Zájem o neuchopitelno v nás i mimo tento svět je přirozený, pochopitelný a velmi důležitý. Ale jesti můžu poradit, dejte si pozor na ufo-fanatismus, který s opravdovou realitou nemá nic společného. Viz ufo-sekta, která si říká vesmírní lidé. Z bohyně Ištar vznikl Aštar, z Ptahotepa Ptaah apod. Je lehké se ocitnout na šikmé ploše a v duševní dezorientaci, ale těžký bývá návrat na pevnou zem, kterou protéká energie přírody, kosmu i našich předků. To jen takový můj skromný názor. Ale nechci urazit, ani se nikoho dotknout. Je to volba každého z vás, jestli budete přijímat jako neoddiskutovatelnou skutečnost vše, s čím se na internetu apod. setkáte, nebo si z toho vezmete jen něco - třeba ponaučení, zamyšlení nad sebou a světem a tak dál. Že někdo říká, viděl jsem to, zažil jsem to, poznal jsem pravdu ještě neznamená, že není obětí virtuální reality své nebo druhých lidí...

na nebesa

Ladislav,28. 3. 2012 18:48

Samael, já jdu s tebou, vystoupíme na nebesa třeba i sami, když nikdo jiný nebude chtít.

=)

Vladimír Vyhul,27. 9. 2011 19:34

Co bereš? Asi je to dobrý matroš, tak se poděl.