Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kabala a Zohar trochu jinak

21. 10. 2009

Drahý Kryone, nejsem Žid, ale studuji Kabbalu již roky. Když mluvíš o vrstvách naší DNA, jsou označeny hebrejskými jmény, která jsou též obsažena v Kabbale. Má Kryonovo poselství nějaký vztah k posvátné Kabbale?

Drahý Kryone, můžeš něco říct o Kabbale a Zohar? Obsahuje Zohar tajemství vesmíru? Je v těch knihách obsaženo něco, co jsi nám jěště neřekl? Také bych chtěl vědět, jestli Hebrejská písmena jsou tak mocná, jak se o nich tvrdí?

Tyto otázky mají mnohem širší souvislosti. Takže místo toho, abychom vám dali odpověď, která vyplní zásuvku Kabbalah a Zohar dovolte, abychom trochu rozšířili obzor.

Jsou to všechno prastará učení o základních metafyzických a duchovních pravdách. "Tajemství" ukrytá v nich nejsou menší nebo větší než ta, obsažená v našem učení. Přímo spolu souvisejí, a můžete najít podobnosti všude mezi nimi. Důvod? Jsou pravdou o Vesmíru. Takže nejde o Kryona, Kabbalu nebo Zohar (což znamená "nádherný"). Ale místo toho, jedná se o pravdu.

Hebrejština se používá, protože je to nejstarší jazyk, který považujete za "základní" jazyk na planetě a jímž se stále mluví a dorozumívá i dnes. Existuje mnoho starších jazyků /Sumerština, Lemurština/, ale těmi se nemluví ani se nestudují a jejich existence je dokonce kontroverzní. Takže hebrejština je "základní" jazyk, a ano, má mocné významy a symbologii.

Abrahamovi synové mluvili hebrejsky (nebo přinejmenším jejich druhem hebrejštiny) než se stali nepřátely, takže existuje silné spojení hebrejštiny co by původního jazyka "duchovního učení", které existovalo dlouho před tím, než se rozpadly kultury a vytvořilo to, co existuje dnes.

Nyní, když jste objevili to, co nazýváte "Boží Kód" (koncept o kterém píše autor Gregg Braden) začínáte též chápat, že i třeba jen chemie a hebrejské znaky souvisejí a tento vztah bude vzrůstat ve vašich dalších objevech.

Takže je to všechno založeno na univerzální pravdě s hebrejskými znaky a jmény jako podklad k vašemu studiu a pochopení. Dobře se podívejte. Není na čase, abyste začali vidět, jak jsou věci spojené a propojené, což by mohlo znamenat, že existuje univerzální pravda o Bohu místo mnoha různých pravých-Bohů, kteří dnes existují? Vraťte se ke zdroji! Tam objevíte kruh: Co učíme dnes bylo učeno tehdy a též zvěstováno všemi Mistry, kteří chodili na planetě. Není to člověk, který z toho udělal zmatek a různé pravdy?

přeložila Satu http://cestydusi.cz/galerie/gal-Satu-vibrace.php

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář