Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jak rozsvítit své světlo

24. 8. 2008

Jak rozsvítit své světlo...

Sedm Malé Duše chodí nahoře do Boží školy… Poznávají nové spolužačky a Boží Učitel. Boží Učitel se usmívá na Malé Duši. Vysvětluje a naučí se jak rozsvítit v sobě Světlo.
Dá své úkoly na procvičení jak rozsvítit Světlo. Pak odejdou dolů na Zemi.

V následující ráno přijdou nahoře do Boží školy jenom šest Malé Duše. Boží Učitel ptá „kde je jedna Malé Duše?“. Někteří Duše neví a někteří Duše myslí že „jedna Duše je asi nemocné proto musí odpočívat na Zemi“ … „ asi nedokončí své úkoly, proto nepřijde do Boží školy“ … „asi nezvládne své úkoly proto musí ještě zůstat na Zemi“. Boží Učitel říká že „tak dobře“ s přemyšlením. Pak kontroluje každé Duše zda dobře rozsvítí Světlo. Říká „všichni jsi v pořádku“, ale jedna Duše stydí rozsvítit a říká že „nevím jak???“. Boží Učitel kouká na ní svou zlobivou tváři, ale přesto nezlobí. Uklidňuje a znovu naučí se. Dá své opakované úkoly, ale trochu těžké. Všichni Malé Duše odejdou dolů na Zemi.

V další ráno přijdou nahoře do Boží školy zase šest Malé Duše. Boží Učitel ptá jedna Duše „můžeš mi ukázat jak rozsvítit Světlo v sobě, pokud chceš?“ Jedna Duše skáče radosti a říká „Ano, umím, umím, ráda ukázuju hned“. Hned rozsvítí krásné zářící Světlo. Ostatní Duše obdivuje a pak skáčou. Říkají „Taky umím, umím“. Boží Učitel říká „můžeš ukázat teď.“ s krásné úsměvy. Všichni Duše rozsvítí krásné zářící Světlo. Ale jedna Duše bliká Světlo s udiveným „Cože??? Nevím proč mi dělá?“. Boží Učitel udiví. Pak jedna Duše vzpomene jak správně rozsvítí Světlo, hned pomalu uplynuly rozsvítí krásné Světlo. Všichni Duše se směje a povazuje za legrace. Chechtají a jedna Duše upřímně chechtá. Všichni Malé Duše odejdou dolů na Zemi.

V další ráno přijdou nahoře do Boží školy sedm Malé Duše. Jedna zdravá Duše se usměje Radosti a Lásky. Boží Učitel ptá „Co jsi dělala když jsi nebyla v Boží škole 2 dní?“ Zdravá Duše povídá „Když potkala jsem s Ego, nedokázala jsem rozsvítit hned přesto umím. Ale mi nešlo dělat protože Ego mi zastínilo Světla. Pak přišly mi těžší úkoly, proto musela jsem zůstat na Zemi a snažila sama procvičovat jak rozsvítit co nejlépe“… „Potkala jsem s milovanou Duše, jsem moc ráda poznala. Milovaná Duše mi naučila jak miluju Všemu i také miluju Ego, jak vyzařuju Lásky“… „Příjemně jsem udivila jak krásně mi vysvětlovala o Lásce“…“Pak spolu objímala spolu Láskou, už vím jak vnímám Lásky, musela jsem jí moc poděkovat“… „Zase jsem potkala s Ego, usmála se Láskou na Ego, udivil a utekl do vzduchu.“

Boží Učitelovi teče hodně slzy Láskou, ostatní Malé Duše obdivuje a taky teče slzy. Všichni objímají neuvěřitelnou Láskou, okamžik zvládnutelně rozsvítí krásné zářící Světlo. Cítí hodně Radosti, Mír, Lásky a Světlo… Boží Učitel ptá všichni Duše „Chceš jít dolů na Zemi rozsvítit Světlo a vyzařovat Lásky Všemu Bytosti, Všemu Rostliny, Všemu Zvířaty a naprostou všude Země i Vesmíru. Všichni Duše skáčou a říkají „Chci, chci, chci …“ Objímá všichni s Boží Učitelem Láskou, pak odjedou dolů na Zemi…

…VYZAŘUJE VŠEMU LÁSKY A SVĚTLO…


Obrazek

Zdroj: Bofi; www.cestydusi.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář